Бразильська кухня

Бразильська кухня є відображенням бразільців: це спокусліве поєднання світовіх и національніх вплівів. На формування бразільської кухнї вплинули європейська, африканська, азіатська та рідна амазонська культури.
Бразильський їжа багата і різноманітна. Клімат Бразилії, в основному тропічний, а місцевість сприяє виробництву кави, широкому асортименту фруктів, овочів і худоби.
Основу бразильська кухні складають такі компоненти як: улюблена бразильцями чорна квасоля, рис і касава (маніок), широкий асортимент фруктів, таких як гуава, манго, папайя, маракуйя, ананас. Тут дуже поширені страви з борошна касави і кукурудзи, з білокачанної капусти, гарбуза та інших овочів, фруктів і зелені.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кухні світу