Бразильська кухня
Бразильська кухня є відображенням бразільців: це спокусліве поєднання
світовіх и національніх вплівів. На формування бразільської кухнї
вплинули європейська, африканська, азіатська та рідна амазонська
культури.
Бразильський їжа багата і різноманітна. Клімат Бразилії, в основному
тропічний, а місцевість сприяє виробництву кави, широкому асортименту
фруктів, овочів і худоби.
Основу бразильська кухні складають такі компоненти як: улюблена
бразильцями чорна квасоля, рис і касава (маніок), широкий асортимент
фруктів, таких як гуава, манго, папайя, маракуйя, ананас. Тут дуже
поширені страви з борошна касави і кукурудзи, з білокачанної капусти,
гарбуза та інших овочів, фруктів і зелені.
Коментарі
Дописати коментар